u

Over Ons

The Team

Personal Trainer

Herbert Bodendorfer

Ik ben Herbert en ben op mijn 6 jaar met sport begonnen. Ik startte bij Judo en switchte vervolgens naar voetbal op nationaal niveau. Dit tot ik het niet meer kon door verschillende blessures. Toen ben ik overgeschakeld naar gevechtssport.

Ik heb altijd al de sportmicrobe in mij gehad en fitness maakte altijd deel uit van mijn leven. Op school studeerde ik dan ook de sportrichting. Enkele jaren later heb ik mijn diploma behaald als personal coach.

Nu kan ik mijn kennis van de sportwereld en mijn hobby overbrengen naar mijn klanten. Ik begeleid jullie heel graag om jullie doel te bereiken, wat het ook is. Ik heb altijd graag de mensen geholpen om hun doel te bereiken of hun bij te staan bij problemen.

Als personal coach ben ik niet enkel jouw fitnesscoach maar ook jouw mental coach. Ik wil dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en zorg dan ook voor een goeie samenwerking.

Personal Trainer

Alessandro

Hallo, ik ben Alessandro!

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zo ben ik van jongs af aan beginnen volleyballen en ben ik dat elf jaar blijven doen. Sinds mijn 16 jaar ga ik ook op regelmatige basis naar de fitness om mezelf te versterken.

Zo ontdekte ik ook calisthenics. Dat is een sport waar de focus ligt op trainen met eigen lichaamsgewicht. Al snel werd het mijn grote passie. Na mij enorm te verdiepen in de sport en veel te oefenen ben ik nu ook trots om te kunnen zeggen dat het mijn specialiteit is geworden.

Sinds januari 2021 ben ik afgestudeerd als leerkracht LO en personal trainer. Door de coronaregel die toen golden, was het geen goed moment om al op zoek te gaan naar werk binnen mijn studiedomein. Vandaar dat ik mijn kans greep om nog een extra cursus calisthenics trainer A te volgen in Nederland. Ondertussen heb ik het attest behaald en ben ik volledig klaar om erin te vliegen!

Ik kijk ernaar uit om te doen wat ik graag doe: mensen persoonlijk begeleiden bij het opstellen en behalen van hun sportieve doelen. Kom hiervoor gerust langs bij Basic Fit Tielt of contacteer mij via: alessandroovalck@hotmail.be / +32 498 71 46 02

Close

info@hbpersonaltraining.be

+32 468 41 58 52‬

Locaties

Basic-Fit Deinze

Tolpoortstraat 32, 9800 Deinze

 

Basic-Fit Tielt

Tramstraat 31, 8700 Tielt

About