u

Over Ons

The Team

Head Trainer

Herbert

Ik ben Herbert en ben op mijn 6 jaar met sport begonnen. Ik startte bij Judo en switchte vervolgens naar voetbal op nationaal niveau. Dit tot ik het niet meer kon door verschillende blessures. Toen ben ik overgeschakeld naar gevechtssport.

Ik heb altijd al de sportmicrobe in mij gehad en fitness maakte altijd deel uit van mijn leven. Op school studeerde ik dan ook de sportrichting. Enkele jaren later heb ik mijn diploma behaald als personal coach.

Nu kan ik mijn kennis van de sportwereld en mijn hobby overbrengen naar mijn klanten. Ik begeleid jullie heel graag om jullie doel te bereiken, wat het ook is. Ik heb altijd graag de mensen geholpen om hun doel te bereiken of hun bij te staan bij problemen.

Als personal coach ben ik niet enkel jouw fitnesscoach maar ook jouw mental coach. Ik wil dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en zorg dan ook voor een goeie samenwerking.

Personal Trainer

Alessandro

Hallo, ik ben Alessandro!

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zo ben ik van jongs af aan beginnen volleyballen en ben ik dat elf jaar blijven doen. Sinds mijn 16 jaar ga ik ook op regelmatige basis naar de fitness om mezelf te versterken.

Zo ontdekte ik ook calisthenics. Dat is een sport waar de focus ligt op trainen met eigen lichaamsgewicht. Al snel werd het mijn grote passie. Na mij enorm te verdiepen in de sport en veel te oefenen ben ik nu ook trots om te kunnen zeggen dat het mijn specialiteit is geworden.

Sinds januari 2021 ben ik afgestudeerd als leerkracht LO en personal trainer. Door de coronaregel die toen golden, was het geen goed moment om al op zoek te gaan naar werk binnen mijn studiedomein. Vandaar dat ik mijn kans greep om nog een extra cursus calisthenics trainer A te volgen in Nederland. Ondertussen heb ik het attest behaald en ben ik volledig klaar om erin te vliegen!

Ik kijk ernaar uit om te doen wat ik graag doe: mensen persoonlijk begeleiden bij het opstellen en behalen van hun sportieve doelen. Kom hiervoor gerust langs bij Basic Fit Tielt of contacteer mij via: alessandroovalck@hotmail.be / +32 498 71 46 02

Personal Trainer

Inja

Hoi, ik ben Inja! Diëtiste en personal trainer.

Van kinds af aan heb ik heel wat geëxperimenteerd met verschillende sporten. Judo, dans, badminton, lopen, fitness, groepslessen… Je weet hoe dat gaat! Altijd heel sportief geweest, maar niets die lang genoeg bleef duren om er iets mee te bereiken.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool als diëtiste. Ik heb reeds 3 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in voeding en sport.

In de zoektocht naar en het ontplooien van mezelf ontwikkelde ik een 5-tal jaar geleden mijn liefde voor het trainen met gewichten. Als één van de weinige vrouwen in dit typisch ‘mannenwereldje’, doet het mij enorm veel plezier om te zien dat meerdere dames ondertussen hun kans wagen!

In maart 2022, met 2 jaar uitstel door corona, behaalde ik mijn diploma voor personal trainer. Tijdens het hele corona gebeuren, ben ik zelf aan de slag gegaan om mijn kennis rond voeding en krachttraining verder te verruimen.

Mijn gedrevenheid om mensen te helpen en te blijven inspireren is enorm groot! Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik deze kans krijg door deel uit te maken van Herbert zijn team.

Ben je geprikkeld om kennis te maken met de sport? Zou je graag duurzaam gewicht verliezen en je relatie met voeding verbeteren? Wil jij graag ontdekken hoe krachttraining een meerwaarde kan zijn in jouw zoektocht naar een fitter en gezonder leven? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Email: injadierckens@icloud.com

Gsm: 0476/59.05.56

Personal Trainer

Jeroen

Hallo, ik ben Jeroen. Al heel men leven doe ik aan sport. Sinds kleins af aan was dit als keeper in een voetbalploeg op nationaal niveau. 

Later besloot ik om gevechtsporten bij te doen, Wanneer dit niet meer te combineren viel met werk heb ik mijn passie gevonden in fitness. Sinds mijn 17 jaar ben ik daar niet meer weg te denken. Fitness is al jaren een passie waarin ik mij verdiep en waar ik met plezier mijn kennis in uitbreid en deel met anderen.

Als jou personal trainer begeleid ik jou graag naar het behalen van al jou sportieve doelen en help ik je graag tot het worden van de beste versie van jezelf. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Personal Trainer

Ken

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Close

info@hbpersonaltraining.be

+32 468 41 58 52‬

Locaties

Basic-Fit Deinze

Tolpoortstraat 32, 9800 Deinze

 

Basic-Fit Tielt

Tramstraat 31, 8700 Tielt

About