u

Over Ons

The Team

Head Trainer

Herbert

Ik ben Herbert en ben op mijn 6 jaar met sport begonnen. Ik startte bij Judo en switchte vervolgens naar voetbal op nationaal niveau. Dit tot ik het niet meer kon door verschillende blessures. Toen ben ik overgeschakeld naar gevechtssport.

Ik heb altijd al de sportmicrobe in mij gehad en fitness maakte altijd deel uit van mijn leven. Op school studeerde ik dan ook de sportrichting. Enkele jaren later heb ik mijn diploma behaald als personal coach.

Nu kan ik mijn kennis van de sportwereld en mijn hobby overbrengen naar mijn klanten. Ik begeleid jullie heel graag om jullie doel te bereiken, wat het ook is. Ik heb altijd graag de mensen geholpen om hun doel te bereiken of hun bij te staan bij problemen.

Als personal coach ben ik niet enkel jouw fitnesscoach maar ook jouw mental coach. Ik wil dat mijn klanten zich op hun gemak voelen bij mij en zorg dan ook voor een goeie samenwerking.

Personal Trainer

Inja

Hoi, ik ben Inja! Diëtiste en personal trainer.

Van kinds af aan heb ik heel wat geëxperimenteerd met verschillende sporten. Judo, dans, badminton, lopen, fitness, groepslessen… Je weet hoe dat gaat! Altijd heel sportief geweest, maar niets die lang genoeg bleef duren om er iets mee te bereiken.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool als diëtiste. Ik heb reeds 3 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in voeding en sport.

In de zoektocht naar en het ontplooien van mezelf ontwikkelde ik een 5-tal jaar geleden mijn liefde voor het trainen met gewichten. Als één van de weinige vrouwen in dit typisch ‘mannenwereldje’, doet het mij enorm veel plezier om te zien dat meerdere dames ondertussen hun kans wagen!

In maart 2022, met 2 jaar uitstel door corona, behaalde ik mijn diploma voor personal trainer. Tijdens het hele corona gebeuren, ben ik zelf aan de slag gegaan om mijn kennis rond voeding en krachttraining verder te verruimen.

Mijn gedrevenheid om mensen te helpen en te blijven inspireren is enorm groot! Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik deze kans krijg door deel uit te maken van Herbert zijn team.

Ben je geprikkeld om kennis te maken met de sport? Zou je graag duurzaam gewicht verliezen en je relatie met voeding verbeteren? Wil jij graag ontdekken hoe krachttraining een meerwaarde kan zijn in jouw zoektocht naar een fitter en gezonder leven? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Email: injadierckens@icloud.com

Gsm: 0476/59.05.56

Personal Trainer

Jara

Hallo, ik ben Jara. Sport is mijn passie. Ik speel al vanaf mijn 6e volleybal bij Tievolley Tielt. Daarnaast geef ik er ook al enkele jaren volleybaltraining aan de jeugd.

In 2023 studeerde ik af in de opleiding sport en bewegen aan de HOWEST, optie bewegingsdeskundige in de post-revalidatie sector en personal training sector. Vooral op gebied van blessurepreventie en sportmassage wil ik mij verder verdiepen.

Als personal trainer probeer ik SAMEN met jou de sport gerelateerde doelstellingen te behalen. Bij het behalen van die doelstellingen is het belangrijk om rekening te houden met eerder opgelopen blessures of gevoeligere plaatsen in het lichaam. Iedereen moet pijnvrij kunnen sporten. Je eigen lichaam kennen is hierbij van cruciaal belang! Het helpt niet alleen om blessures te voorkomen maar ook om je zelf verder te ontwikkelen, om maximaal te presteren…

Personal Trainer

Ken

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Close

info@hbpersonaltraining.be

+32 468 41 58 52‬

Locaties

Basic-Fit Deinze

Tolpoortstraat 32, 9800 Deinze

 

Basic-Fit Tielt

Tramstraat 31, 8700 Tielt

About